Gry

Moderator: Moderator
Awatar użytkownika
number25
Posty: 679

Odp: Gry

19 lut 2015, 14:17

Przymierzam się do rozerwania się przy Sleeping Dogs na PC. Moje pytanie - czy warto kupić wersję Definitive jeśli będę grał raczej na niskich ustawieniach graficznych?

Awatar użytkownika
xsaintx
Posty: 304

Odp: Gry

05 sie 2015, 17:44

W Seattle właśnie trwają mistrzostwa świata w DOTA2 czyli The International 5. Pula nagród obecnie wynosi ponad 18 milionów dolarów i jeszcze rośnie, jest to oczywiście rekord w historii e-sportu pod względem puli nagród w jednym turnieju, w chwili obecnej na najlepszą pięcioosobową drużynę czeka nagroda w wysokości 6,5 miliona dolarów. Mistrzostwa trwają do 8 sierpnia.


http://www.dota2.com/international/overview/ zapraszam do wizyty na tej stronie


Z polskim komentarzem mecze można obejrzeć tu http://dota2.pl/

W dniu dzisiejszym pierwszy mecz jest o godz. 19:00 czasu polskiego

no avatar
Nike
Posty: 2285

Odp: Gry

05 sie 2015, 17:51

Mam ps3 , warto kupic juz ps4 czy jeszcze poczekac?
jestem za widzewem, lubię małe dzieci.

UWAGA!!!! PEDOFIL!!!!

no avatar
T^L
Posty: 542

Odp: Gry

05 sie 2015, 19:28

Co do Doty2 i eventu właśnie trwającego, to jest to przykład na to, że przy tak olbrzymiej puli $ realizacja może być gorsza niż na ŁKS, zatem w górę serca :)
BTW ponoć gdzie na pietrynie można oglądać mecze z TI5, ktoś coś?

Awatar użytkownika
mk80
Posty: 241

Odp: Gry

05 sie 2015, 19:50

czy są tu na jacyś gracze Ingress ? Jeżeli tak tak to której frakcji ?

Awatar użytkownika
xsaintx
Posty: 304

Odp: Gry

06 sie 2015, 0:37

[font=verdana][size=0px]Co do Doty2 i eventu właśnie trwającego, to jest to przykład na to, że przy tak olbrzymiej puli $ realizacja może być gorsza niż na ŁKS, zatem w górę serca :)[/size][/font][font=verdana][/size][size=0px]BTW ponoć gdzie na pietrynie można oglądać mecze z TI5, ktoś coś?[/size][/font]
[font=verdana][size=0px]


W czym jest gorsza realizacja ? Były ataki DDoS i była lipa, ale jest to czynnik zewnętrzny i 100 % ochrony przed tego typu atakami nie ma. PlayStation Network, Xbox Live, Battle.net, serwery League of Legends itp. też nie raz były atakowane i hakowane.


Podobno w Insert Coin Video Game Bar, Piotrkowska 37 miały być transmisje z TI5. [/size][/font]

no avatar
Shearer
Posty: 651
Lokalizacja: Łódź/Teofilów

Odp: Gry

10 wrz 2015, 2:04

Mam problem z grą, kiedy chce ją uruchomić wyskakuje mi taka informacja:"please login with administrator privileges and try again"




Gra do tej pory chodziła normalnie, nie było żadnych problemów, po prostu przy kolejnym uruchomieniu pokazał się w/w komunikat.
[font=Verdana]Czy już ktoś się spotkał z taką sytuacją i wie co z tym zrobić?[/font]

Awatar użytkownika
Teofilów
Posty: 746

Odp: Gry

10 wrz 2015, 5:23

Może uruchom jako aministrator. (prawy przycisk myszy).
Miłości jedyna ma ...

no avatar
Shearer
Posty: 651
Lokalizacja: Łódź/Teofilów

Odp: Gry

10 wrz 2015, 12:45

niestety to nie pomaga, gra nadal nie działa.
problem pewnie jest taki, że gra jest troche stara a ja mam windows7, a ona jest na xp lub viste.
Tylko dziwne, że normalnie się wgrała i śmigała aż miło, dopiero wczoraj chciałem odpalić i pojawił się komunikat "[font=verdana][size=0px]please login with administrator privileges and try again", a jak chce uruchomić jako administrator to nic się nie dzieje.[/size][/font]
[font=verdana][/size][size=0px]Gdyby ktoś wiedział co zrobić byłbym wdzięczny za pomoc.[/size][/font]

Awatar użytkownika
Native
Posty: 2078
Lokalizacja: Łódź

Odp: Gry

10 wrz 2015, 13:09

[quote="Shearer"]
niestety to nie pomaga, gra nadal nie działa.
problem pewnie jest taki, że gra jest troche stara a ja mam windows7, a ona jest na xp lub viste.
Tylko dziwne, że normalnie się wgrała i śmigała aż miło, dopiero wczoraj chciałem odpalić i pojawił się komunikat "[font=verdana][size=0px]please login with administrator privileges and try again", a jak chce uruchomić jako administrator to nic się nie dzieje.[/size][/font]
[font=verdana][size=0px]Gdyby ktoś wiedział co zrobić byłbym wdzięczny za pomoc.[/size][/font]
[/quote]


A masz Comodo?
:przeplatanka: Kochaj ten klub, by zwyciężać mógł!

no avatar
Shearer
Posty: 651
Lokalizacja: Łódź/Teofilów

Odp: Gry

10 wrz 2015, 13:53

[quote="Native"]
[quote="Shearer"]
niestety to nie pomaga, gra nadal nie działa.
problem pewnie jest taki, że gra jest troche stara a ja mam windows7, a ona jest na xp lub viste.
Tylko dziwne, że normalnie się wgrała i śmigała aż miło, dopiero wczoraj chciałem odpalić i pojawił się komunikat "[font=verdana][size=0px]please login with administrator privileges and try again", a jak chce uruchomić jako administrator to nic się nie dzieje.[/size][/font]
[font=verdana][size=0px]Gdyby ktoś wiedział co zrobić byłbym wdzięczny za pomoc.[/size][/font]
[/quote]


A masz Comodo?
[/quote]
nie

Awatar użytkownika
Native
Posty: 2078
Lokalizacja: Łódź

Odp: Gry

10 wrz 2015, 14:28

[quote="Shearer"]
[quote="Native"]
[quote="Shearer"]
niestety to nie pomaga, gra nadal nie działa.
problem pewnie jest taki, że gra jest troche stara a ja mam windows7, a ona jest na xp lub viste.
Tylko dziwne, że normalnie się wgrała i śmigała aż miło, dopiero wczoraj chciałem odpalić i pojawił się komunikat "[font=verdana][size=0px]please login with administrator privileges and try again", a jak chce uruchomić jako administrator to nic się nie dzieje.[/size][/font]
[font=verdana][size=0px]Gdyby ktoś wiedział co zrobić byłbym wdzięczny za pomoc.[/size][/font]
[/quote]


A masz Comodo?
[/quote]
nie
[/quote]


Może to wina jakiegoś antywirusa. Wyłącz go i sprawdź.
:przeplatanka: Kochaj ten klub, by zwyciężać mógł!

Awatar użytkownika
xsaintx
Posty: 304

Odp: Gry

11 wrz 2015, 14:10

Spróbuj jeszcze zanim uruchomisz grę, wyłączyć połączenie sieciowe w panelu sterowania.

Awatar użytkownika
emde
Posty: 1887

Odp: Gry

20 lut 2016, 0:08

Hej, czy ktoś giercował w Football Managera 2016 z modem zawierającym niższe ligi (w tym naszą) ? Gra ŁKS-em sensowna ? Realistyczna i graficznie ok ? (stroje, stadion etc.).

no avatar
Mariusz
Posty: 78
Lokalizacja: Łódź

Odp: Gry

20 lut 2016, 10:21

Masz narazie łatkę że ŁKS jest w pierwszej lidze ale z tym składem jest ciężko się utrzymać: ) co do strojów i herbu to musisz pobrać bo nie ma naszych
Nie ważne w której lidze, ważne że nie żydzew

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości